<h2>Καθαρισμός Χαλιών - Μοκετών</h2><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tapitokatharistiria-chimaros.4ty.gr/more2.php?l=el&id=6520' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Καθαρισμός Χαλιών - Μοκετών</h2><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tapitokatharistiria-chimaros.4ty.gr/more2.php?l=el&id=6520' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Καθαρισμός Χαλιών - Μοκετών</h2><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tapitokatharistiria-chimaros.4ty.gr/more2.php?l=el&id=6520' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Υπηρεσίες

Χείμαρρος
Ταπητοκαθαριστήριο Ασπρόπυργος Αττικής
Το ταπητοκαθαριστήριο μας "Χείμαρρος" το οποίο εδρεύει στην περιοχή Θέση Κορυτσά στον Ασπρόπυργος Αττικής, δημιουργήθηκε πριν αρκετά χρόνια με σκοπό την κάλυψη των αναγκών στο χώρο του καθαρισμού και της φύλαξης όλων των ειδών ταπήτων και χαλιών, καθώς και τον βιολογικό καθαρισμό σαλονιών. 
 
Η εμπιστοσύνη που εσείς μας δείξατε στην πολυετή διαδρομή μας, μας έκανε να εξοπλιστούμε με σύγχρονα μηχανήματα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έτσι ώστε τα αγαπημένα σας χαλιά να διατηρούν τη λάμψη και τη ζωντάνια τους μέσα στο χρόνο. 
 
Στο ταπητοκαθαριστήριο μας με γνώση, εξειδίκευση και αγάπη για τα χαλιά και τις μοκέτες φροντίζουμε με σεβασμό να περιποιούμαστε τα χαλιά σας σαν να είναι δικά μας. Βασικό μέλημα μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας με αποτέλεσμα την μακροχρόνια εμπιστοσύνη τους σε εμάς.


Στόχος του ταπητοκαθαριστηρίου μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών καθαρισμού και Φύλαξης χαλιών και μοκετών, για αυτό και δεν σταματάμε ποτέ να εξελίσσουμε τις υποδομές μας, να εκσυγχρονίζουμε τον μηχανολογικό εξοπλισμό μας και να παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των ταπητοκαθαριστηρίων.
 
Προσαρμόζουμε τις τιμές μας σύμφωνα με το πνεύμα της εποχής και εξυπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό τον Ασπρόπυργο, όλη την Αττική και την περιοχή των Θηβών.

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών και των μοκετών σας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

Χείμαρρος | Ταπητοκαθαριστήριο 
Θέση Κορυτσά, Ασπρόπυργος / Αττικής
Τηλ: 2102484030  Κιν: 6937161673