<h2>Καθαρισμός Χαλιών - Μοκετών</h2><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tapitokatharistiria-chimaros.4ty.gr/more2.php?l=el&id=6520' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Καθαρισμός Χαλιών - Μοκετών</h2><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tapitokatharistiria-chimaros.4ty.gr/more2.php?l=el&id=6520' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Καθαρισμός Χαλιών - Μοκετών</h2><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tapitokatharistiria-chimaros.4ty.gr/more2.php?l=el&id=6520' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Φύλαξη Χαλιών - Μοκετών

Φύλαξη Χαλιών - Μοκετών
Χείμαρρος | Ταπητοκαθαριστήριο Ασπρόπυργος Αττικής
Στο ταπητοκαθαριστήριο μας "Χείμαρρος" το οποίο εδρεύει στην περιοχή Θέση Κορυτσά στον Ασπρόπυργος Αττικής, διαθέτουμε ιδιωτικές εγκαταστάσεις που μπορούμε να φυλάσσουμε τα χαλιά ή τις μοκέτες σας με απόλυτη ασφάλεια, μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού τους. 
 
Οι εγκαταστάσεις μας πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Έτσι, όλα τα χαλιά και οι μοκέτες θα είναι απόλυτα ασφάλεια, σε ειδικά ράφια και δεν θα κινδυνεύουν από την υγρασία, την σκόνη και την φθορά. 
 

Τα χαλιά και οι μοκέτες σας παραμένουν σε φύλαξη μέχρι να τα ξανά χρειαστείτε όπου και το προσωπικό μας θα τα παραδώσει με απόλυτη φερεγγυότητα δωρεάν στο χώρο σας.
 
Εξυπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό τον Ασπρόπυργο, όλη την Αττική και την περιοχή των Θηβών.

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών και των μοκετών σας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

Χείμαρρος | Ταπητοκαθαριστήριο 
Θέση Κορυτσά, Ασπρόπυργος / Αττικής
Τηλ: 2102484030  Κιν: 6937161673