<h2>Καθαρισμός Χαλιών - Μοκετών</h2><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tapitokatharistiria-chimaros.4ty.gr/more2.php?l=el&id=6520' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Καθαρισμός Χαλιών - Μοκετών</h2><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tapitokatharistiria-chimaros.4ty.gr/more2.php?l=el&id=6520' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Καθαρισμός Χαλιών - Μοκετών</h2><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tapitokatharistiria-chimaros.4ty.gr/more2.php?l=el&id=6520' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Καθαρισμός Χαλιών - Μοκετών

Καθαρισμός Χαλιών - Μοκετών
Χείμαρρος | Ταπητοκαθαριστήριο Ασπρόπυργος Αττικής
Στο ταπητοκαθαριστήριο μας "Χείμαρρος" το οποίο εδρεύει στην περιοχή Θέση Κορυτσά στον Ασπρόπυργος Αττικής, χάρις στην χρόνια πείρα μας στον χώρο του καθαρισμού χαλιών και μοκετών, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό των άψογο και σωστό καθαρισμό του χαλιού σας ή της μοκέτας σας σε οικονομικές τιμές.
 
Διαθέτοντας αγάπη για τα χαλιά και τις μοκέτες, εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να φροντίσουμε τα χαλιά σας έτσι ώστε να πετύχουμε άριστα αποτελέσματα καθαριότητας.
 
Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον άψογο καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου σας, με σεβασμό και επαγγελματισμό. 
 
Με ένα τηλεφώνημα παραλαμβάνουμε δωρεάν τα χαλιά ή τις μοκέτες από τον χώρο σας, τα καθαρίζουμε και τα φυλάσσουμε έτσι ώστε να είναι έτοιμα όταν μας τα ζητήσετε ή μπορούμε να σας τα παραδώσουμε με την ολοκλήρωση του καθαρισμού.


Με σεβασμό πάντα στην περιουσία του πελάτη, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουμε μαζί με τις χαμηλές τιμές μας, έχουμε κερδίσει χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες.
 
Εξυπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό τον Ασπρόπυργο, όλη την Αττική και την περιοχή των Θηβών.

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών και των μοκετών σας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

Χείμαρρος | Ταπητοκαθαριστήριο 
Θέση Κορυτσά, Ασπρόπυργος / Αττικής
Τηλ: 2102484030  Κιν: 6937161673